Despre noi

Kri minimarket este un magazin online ce sprijină calitatea vieții și satisfacția oamenilor print-un serviciu util, efficient și accesibil. Pune pe primul loc calitatea și prospețimea produselor menită să asigure clienților confort și acces cât mai facil la toate produsele oferite în cadrul unei sortimentații foarte variate.

Credem că fiecare om este unic, așa că ne-am dedicate întreaga energie în găsirea celor mai potrivite metode de a-l servi, de a tranzacționa într-un mod echitabil și de a ne comporta etic și responsabil, oferind un serviciu util și inovator, la un preț pe care toată lumea să și-l poată permite.

Serviciile oferite în cadrul magazinului online, cât și implicarea activă în bunăstarea societății, sunt acțiuni făcute din dragoste și respect pentru semeni, cu simțul responsabilității pentru efectele noastre ca oameni și membri ai familiei extinse numite omenire. Ne oferim să ne servim semenii printr-un serviciu de aprovizionare la domiciliu, iar beneficiarii noștri sunt tratați cu grijă și considerație.

Fă-ți cumpărăturile online rapid, comod și sigur. Magazinul nostru vă oferă o gamă largă de produse pentru gusturile și buzunarele fiecăruia. Livrăm oriunde în țară, iar clienții pot alege ziua și intervalul orar pentru livrarea produselor.