Rezervare și politica de anulare

Rezervare și politica de anulare

Rezervarea locurilor de cazare se face cu plata unui avans de 50 la suta din tariful total al sejurului. Diferenta de 50% va fi achitata cu maxim 15 zile inainte de inceperea sejurului.

Daca rezervarea se anuleaza cu 60 zile sau mai mult inainte de data sosirii, turistul va primi inapoi avansul achitat. Daca rezervarea se anuleaza cu o perioada cuprinsa intre 60 zile si 31 zile inainte de data sosirii turistului, se va percepe o penalitate de 50 la suta din avansul achitat. Daca rezervarea se anuleaza cu o perioada cuprinsa intre 30 zile si 15 zile inainte de inceperea sejurului, penalizarea este 100% din avansul achitat. Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 15 zile inainte de inceperea sejurului sau pentru no – show, penalitatea este de 100% din valoarea sejurului.

Pentru modificarile care privesc perioada sejurului sau durata acestuia, se va urmari politica de anulare a unei rezervari explicata in paragraful de mai sus.  In aceste cazuri, disponibilitatea nu poate fi garantata. Orice modificare care priveste durata sau perioada sejurului se considera o noua rezervare, penalizarile fiind aceleasi ca si in cazul anularii unei rezervari.

Pentru no-show, penalizarea este de 100 la suta din valoarea sejurului. Este considerat no-show neprezentarea turistului la unitatea de cazare in ziua inceperii sejurului pana la ora 20,00.

Intreruperea sejurului sau renuntarea la acesta, este penalizata cu 100 la suta din valoarea sejurului ramas.

Scroll to top