Descriere Pensiunea MAQ

Descriere

MAQ Hotels sunt reprezentate de 2 unitati de cazare distincte si anume: Pensiunea MAQ Lacul Negru si camerele de inchiriat MAQ Club. Ambele unitati sunt situate în incinta lacurilor naturale, pe plaja, la 14 km de Sibiu, 10 km fata de aeroportul internațional Sibiu si la 1 km de centrul localitatii Ocna Sibiului.

MAQ Hotels este un brand destinat in exclusivitate adultilor, cazarea turistilor cu varsta mai mica de 16 ani, nefiind posibila.

Pensiunea MAQ Lacul Negru si-a deschis portile in vara anului 2017 si cuprinde un numar de 15 camere situate pe 2 nivele, parter si etaj:

-la parter avem 7 camere standard cu paturi duble, cu suprafete cuprinse intre 18- 22 mp, Camerele de la parter au balcoane frantuzesti, aplicate;
-la etaj avem 8 camere superioare, cu paturi duble, cu suprafete cuprinse intre 24 – 28 mp. Camerele de la etaj au balcoane normale.
Capacitatea de cazare este de doua persoane per camera. Unele camere superioare, la etaj, permit si montarea unui pat suplimentar pentru a 3-a persoana. Solicitarea patului suplimentar se face in acelasi timp cu solicitarea de rezervare, nu la sosirea turistilor in unitate.

Camerele de inchiriat de la MAQ Club, sunt date in folosinta in vara anului 2020. Exista 4 camere „select”, situate intr-o cladire aflata la 50 m distanta de Pensiunea MAQ Lacul Negru, tot in incinta lacurilor naturale. Camerele select au paturi duble si o suprafata de 35 mp. fiecare. Dispun de balcon – terasa in suprafata de 14 mp. Capacitatea de cazare maxima, este de 2 persoane.

Scroll to top